Anjuna Beach: En ikonisk samlingsplats i Goa

Anjuna Beach

Anjuna Beach, belägen i norra Goa, är berömd för sin bohemiska vibe, livliga marknader och elektroniska musikfester. Denna ikoniska strand har varit en favorit bland hippies sedan 1960-talet och fortsätter att dra till sig en internationell publik som söker sol, sand och en unik kulturell upplevelse.

Upptäck Anjuna

Anjuna är mer än bara en strand; det är en livsstil. Med sin klippiga kustlinje, kokospalmer och svarta lavastenar erbjuder Anjuna en dramatisk bakgrund för solbad, simning och chill-out sessioner. Stranden är också känd för sina berömda Full Moon-partyn och den veckovisa Anjuna-marknaden, där lokala och internationella säljare säljer allt från kläder och smycken till hantverk och kryddor.

Aktiviteter i Anjuna

Boende och Restauranger

Anjuna har ett brett utbud av boendealternativ, från strandhyddor och gästhus till lyxiga resorts. Området är också hem till några av Goas bästa restauranger och chill-out platser, där besökare kan njuta av allt från traditionella goanska rätter till internationell gourmetmat.

Hur man tar sig till Anjuna

Anjuna Beach är lättillgänglig med bil eller taxi från Goas Dabolim-flygplats och andra delar av Goa. Att hyra en skoter är ett populärt sätt att utforska Anjuna och dess omgivningar på egen hand.

Anjuna Beach är en måste-besök destination för alla som reser till Goa, och erbjuder en unik blandning av kulturella upplevelser, nöjen och naturskönhet. Oavsett om du är ute efter att dansa natten lång, utforska lokala marknader, eller bara koppla av vid havet, har Anjuna något för dig.

Upptäck mer om Goas fantastiska stränder och sevärdheter genom att besöka Palolem Beach och Arambol Beach.